Rakkauden tulta

Runoilija siskotuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.1.2017 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1975

"...annan tuulen puhaltaa sydämeni lentoon maille tuntemattomille aavoille virroille rakkauden teille..."
 

Olemme tulta
Olemme valoa loputonta
Olemme yksi, sinä minussa

Ja sinun voimasi sulautuu minun energiaan
Ei enää kehon vankilaa
Olemme elossa, silti vapaita

Täytyn sinusta
Rakastan sinua
Olet enemmän, kuin mikään huume

Ja sinä syöksyt minuun
rakkauden lähteenä
Olen sinun, leijumme iäisyydessä

Mikään ei voi tarttua meihin
Olemme yhtä
Olemme iäisyys, olemassaolon lähde

Olemme rakkaus

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot