Ikuisesti sinun

Runoilija siskotuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.1.2017 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1975

"...annan tuulen puhaltaa sydämeni lentoon maille tuntemattomille aavoille virroille rakkauden teille..."
 

kaipasin monet vuodet
Ehkä monta mennyttä elämää

Ja nyt kun olet täällä
Minun rakkauteni hohtaa
kaikkien noiden vuosien edestä
jokaisessa ajan pysähtyneessä hetkessä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä..;)

Kaunista.

niin kaunis ja upeasti kirjoitettu runo.

Upea, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot