Runojen maailmaan

Runoilija siskotuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.1.2017 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1975

"...annan tuulen puhaltaa sydämeni lentoon maille tuntemattomille aavoille virroille rakkauden teille..."
 

Runojen aalloille itseni suljin
kun olin suruinen

Niiden avulla tartuin elämään
löysin hetken, sytytin luovuuden

Ja minä unelmoin
minä loin

Ympärilleni uuden maailman kokonaan toin!

Ja nyt tanssin kanssasi
sinä täytät elämäni

runoni muuttuivat todeksi
toteuttivat suurimmat haaveeni

Enkä minä ehdi enää kirjoittaa
kun uppoudun runojen tuomaan maailmaan

Sinun viereesi iltaisin jään
ja vain rakkaudenrunoja unissain nään

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot