Nimetön

Runoilija siskotuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.1.2017 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1975

"...annan tuulen puhaltaa sydämeni lentoon maille tuntemattomille aavoille virroille rakkauden teille..."
 

Mieleni takana
lintuni heräilee

Levittelee siipiään
Valmiina lentoon

odottaa vain

että vapautan itseni
Annan luovuuden tulla

Vallata mieleni
Rikkoa arjen kahleet
Loistaa, säteillä vapaana
Tulla osaksi minua

Voimani lähde
Juurieni tieto
Annan sen virrata lävitseni
Ja ohjata minua

Jokaiseen aamuun

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot