Pysähdy, kuuntele

Runoilija siskotuuli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.6.2006
Viimeksi paikalla: 28.1.2017 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.12.1975

"...annan tuulen puhaltaa sydämeni lentoon maille tuntemattomille aavoille virroille rakkauden teille..."
 

Kun oot yksin ilman vastauksia
pysähdy
kuuntele luontoa

Kuuntele
ääntä puron
kuinka se virtaa vaan

Vailla huolia
sen luonto on
jatkaa ja jatkaa vaan

Kuuntele
tuulta, miten se metsissä soi
Se on nähnyt kaiken, vaan silti se soi

Ei jää koskaan
murehtimaan

Ja kuinka aurinko
aina uudestaan, sateen jälkeen
nousee loistamaan

Voitko huolissasi ollakaan
Kun jäät sen kauneutta katsomaan?

Kun oot yksin
ilman vastauksia
Katso taivaalle, tähtiä tuhansia

Kuin meitäkin
on niitä miljoonia
Yksin jä erillään
samanlaisia

Mutta niin paljon on annettu
mahdollisuuksia
Kun on jalat, joilla liikkua
ja on kädet, joilla halata

Voimme kulkea
kohti rakkautta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot