Enne

Runoilija Anna1975

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelimäinen pöly

on tuulen käsissä,

yksinäisyyden puhe.

 

Kun heinät pitävät pystyssä latoa
harakka hautaa saaliinsa
ja tuuli rakentaa pesää

oksat kaipaavat puuta

taivasta

ei näy pimeällä
vaikka kuinka etsii

jos nyt lähden
en koskaan palaa

jos itken
en pysty lopettamaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jotain haikeaa ja syksyistä, kauniisti tavoitettu haikeus.

Luen tämän ihmissuhderunona. Tyhjä parisuhde, josta on tunteet ja intohimo kadonnut. Nimi on nerokas, viittaa tulevaan, mutta sen voi lukea myös "ennen".

Vahvuutta vaativa tilanne.
Kaunis luontokuva,
josta minäkin, ei-niin-suuri luontorunojen ystävä, pidin kovasti.

Kohtalokas, vahva tunnelma. Taitavaa tekestiä joka vie mukaansa salaisuuksiinsa. Paljon Onnea Sinulle syntymäpäiväsi johdosta! :)

Pienieleisen Suuresti Vaikuttava.

Pidin, Hyvin Paljon.

hieno tunnelma

Vangitseva tunnelma.
Hyvää syntymäpäivää.

surullinen..

Hieno runo

A. hitchcock-maista ahdintavan piinaavaa runoilua.

Pelottavan enteellistä,mutta vaikuttavaa

Pidin kovasti.

Uhkauksen ja enneunen törmäys hauraaseen todellisuuden usvaan
Kiitos

Päättäväisyyttä ja kuin etukäteistietoa kuinka tulee käymään. Toivon kuitenkin kyynelten loppuvan joskus.

upea tunnelma tässä erikoisessa runossa!
Pidin paljon tästä :DD

hieno

Hauskaa syntymäpäivää sinulle.

Herkkä haikea runo murtumisesta.

 

Käyttäjän kaikki runot