Älä lennä liekkiin

Runoilija Anna1975

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelimäinen pöly

on tuulen käsissä,

yksinäisyyden puhe.

 

Yksinäisyys väijyy illan varjoissa
väijyy kuin susi lammasta
minä odotan ihmettä
niin ehkä saan sen

tähtitaivaan yöksi


ja saman kannen alla
sinä käärit huovan ihosi jatkeeksi
otat lapsesi kainaloon
te nukutte onnellisten unta


minä valvon ja mietin miten
pitäisin järkeni täällä sairaalan portin
ulkopuolella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Auts..

Mielenkiintoinen ja tunteellaan vaikuttava runo.

Taidokas.

Pidin kovasti.

Paljon puhuva runo!

Upea.

Kiehtova kuvaus huolesta, kateudesta
tai jostain pelon tummasta puolesta

En tiedä olenko jotenkin viksahtanut mutta minä pidän tällaisista alakuloisista, sääliä ja myötätuntoa herättävistä runoista. Tummuudestaan huolimatta tässäkin on jotain mystistä kauneutta ja levollista tunnelmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot