Istutin sinut kuin runon

Runoilija Anna1975

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelimäinen pöly

on tuulen käsissä,

yksinäisyyden puhe.

 

Istutin sinut kuin runon
suureen ruukkuun
tuuliselle pellolle
ja odotin kevättä

niin pienen hetken

ruukku kesti tuulta

minä vaadin sinulta
liian paljon

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, upea runo.

koskettavan hauras
ja kaunis

Vaikuttavaa tekstiä !

Anna minullesi rakkautesi ja vettä,
enempää en kai kysynytkään

Hellämielinen,
kaunis

Hauraan Herkkä,
todella Kaunis runo.

koksettavan herkkä on runosi tunnelma...

Kaunis ja niin herkkä runo,joka puhuttelee.

ihana hauras runosi on. kaunista.

Kaunis! :)

ihana vertaus, ja ihana..
vähän tekstiä, mutta paljon tunnetta !

 

Käyttäjän kaikki runot