Onnelliset

Runoilija Anna1975

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Enkelimäinen pöly

on tuulen käsissä,

yksinäisyyden puhe.

 

Ole oksa, jota
tuuli saa tanssittaa

Ole elokuun yö
tähtikirkas ja tyyni

Ole avoin ovi,
josta lähteä
ja palata

Rakasta, niin olet rakastettu
tästä päivästä tuleviin päiviin

sillä tämä päivä on tie
jota pitkin te lähdette

käsissänne
oman onnenne avaimet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista , kaunista.

Tässä runossa viisaus, herkkyys ja rakkaus kietoutuvat kauniisti toisiinsa. Pidin paljon.

Hyvin kaunis runo onnellisuudesta ja rakkaudesta.

Kaunis runo rakastaville

 

Käyttäjän kaikki runot