Lähden, vain sydän jää...

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

Kosketuksesi,
kuin salama läpi kehoni.
Huulesi,
ne etsii ahnaasti.

Läheisyytesi,
lämmin, rauhallinen olo.
Rikollisen ihana hetki,
josta en tahtoisi pois.

Mutta tiedän,
tää on vain lainattu hetki.
Vaikka sydän jääkin,
on lähdettävä...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kivasti hetken huumasta

 

Käyttäjän kaikki runot