Rakkaus lapseesi

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

Jos taas edes hetkeksi seisahtuisit,
edes hetken huomaisit.
Kuinka tärkeä oletkaan lapsellesi,
kuinka nopeasti vuodet juoksevat ohitsesi.

Milloin tajuat?
Milloin ymmärrät?

Koetat itsepintaisesti hakea elämäntilanteellasi sääliä.
Et ymmärrä ettei sillä mitään saavuteta,
ainoastaan menetetään.

Sinä menetät!

Lapsesi uskon ja luottamuksen.
Jokaisen menetetyn hetken joudut yksinäysyydessäsi viettämään.

Lapsesi rakastaa... Rakastatko sinä...?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeä sanoma, vavahduttaa ihmistä ajattelemaan varmasti! Sydän tietää vastauksen. Hyvä runo!

Koskettava teksti

Asiaa suurella tunteella, niitä esiin kaivaen. Kiitos tästä *♡*
 

Käyttäjän kaikki runot