Nimetön

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

Joko vihdoinkin sä huomasit,
kuinka paljon menetit?
Et rahalla ostamaan kyennyt,
kiintymystä oman lapsesi.

Liian lyhyet hetket kanssasi,
loittoonnuttivat hänet luotasi.
Enää ei lelut riitäkään,
hän odottaa jo paljon enemmän.

Sinä et vain sitä uskonut,
kun minä sinua varoitin.

... Kumpi menettikään enemmän...

Selite: 
Jollekulle tää ehkä aukee..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot