mennyttä tahi tulevaa...

Runoilija sirius70

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.12.2023 10:46

Asuinpaikka: Sastamala
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1970

yli kolmekymppisenä aloin kirjoitella runoja, niiden kautta on helpointa purkaa pahaa oloa, ikävää.
 

On tämäkin vuosi kohta loppuun kulutettu,
samoja vanhoja asioita ajateltu.
Joitakin asioita olisi saanut jäädä tapahtumatta,
joitakin sanoja sanomatta.

Tämän vuoden tapahtumiin,
kuitenkin paljon ihanaakin mahtuu.
Kohtaamisia, paluita sekä tunteiden kirjoa.

Hymyssä suin pystyn menneen vuoden päiviä muistelemaan,
jotkin muistot tahi tapahtumat saattavat kyyneleenkin saada poskelleni vierähtämään.

Kuitenkaan päivääkään pois en antaisi,
jokainen tapahtuma minua entisestään kasvatti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot