Paikka johon saavuin

Runoilija Jabet

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 24.8.2015
Viimeksi paikalla: 2.6.2024 10:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1952



Kiitos kaikista komenteista.

Elämä on tradegia.
 

Paikka johon saavuin




Kaikki me tulemme tänne
jo valmiiksi myrkytetylle planeetalle.

Jo syntyessämme olemme
parantumattomasti sairaita.

Kietoudumme toisiimme
ja huudamme apua
ja tartumme  unelmien vietäväksi
toivoen paremmasta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot