Matkoilla

Runoilija Jabet

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2015
Viimeksi paikalla: 27.2.2024 10:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.7.1952



Kiitos kaikista komenteista.

Elämä on tradegia.
 
Jokin kumma levottomuus
asettuu minuun
tämän mykistävän jylhyyden keskellä.

Narvikin terävät lumiset vuoret
puhkovat pumpulipilviä
ja valkoiset purjeet
raiskaavat rehevää vuonoa.

Merimiespatsaan kivisistä käsistä
putoava tykinammus
räjähtää synkiksi muistoiksi.
Tulipunainen aurinko
suutelee jäähyväisiä
jäisille rinteille.

Vannon
käyväni rakkaitteni haudoilla
kun saavun tuuliseen maahani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Välillä on hyvä käydä rakkaitten haudoilla, yleensä viimeistään jouluna.
 

Käyttäjän kaikki runot