tauluja seinällä

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hetket täällä miten värejä
maalatussa taulussasi, jossa
sisimpäsi kaiken kertoo, herkät
sormesi eläväksi kaiken saattanut.

Tunnit viisteinä kankailla
joka tarinaasi kannattelee, tavoittava
katseesi kehystää, tajuntaa kohti lohtua,
risteileviä tuntemuksia, ääniä herkimpään.

Vaihtuvat kuvat piirroksissasi
lauseiksi sydänalaani, heijastuksia
joita alan ymmärtämään, värien pisaroita
kirjona, pinnalla kohoumia, elämisen kyyneliäkin.

Lopulta päiviä, kuukausia, vuosien
mitaksi, tunteita kuin Runojen sisältä
muotoonsa vuolteeksi, herkimmän sielun
tavoittaa Rakkaus, salaisin kehräsi karhean luona.

Muille tauluja seinällä, minulle ehyenä
tunnetta siveltimen piirrot.

Rakkautta elämästä.

Eugen Doga - The Scent of Love

http://www.youtube.com/watch?v=0bzudT_lV3M

Selite: 
Runosi tauluiksi sielujen seinämille.
Kategoria: 
 

Kommentit

Yää. Menin sanattomaksi. Upeaa, ihanaa, mahtavaa, jne.

"herkimmän sielun tavoittaa rakkaus...Rakkautta elämästä" äääääääääää!

Maalata kankaalle runous,
runouteni...
joskus kirjoottanu aiheesta runon,
mut löytyisköhän se jostain.
Runosi syvällisen kaunista herkkyyttä,
UPEAA! Rakkautta elämästä, rakkaus on kaikki,
kiitos tästä :)

Kaikesta taiteesta huokuu Kauneus ja Rakkaus ihmistä kohtaan. Niin sinunkin Runostasi, kiitos siitä.

Tekstiäsi ei arvostella voi, se pitää mielellään katsoa. Kiitos tästä.

Monen kaltaisilla siveltimillä ja väreillä maalataan taulua vuosien varrella.

Runo jossa henkii läsnäolo, herkkyys. Runo joka näkee katsomisen sijaan, sillä vain aidosti läsnäoleva voi nähdä. Kirjoittaja on syventynyt näkemäänsä, koska välittää.

Hieno ja koskettavan kaunista! Rakkautta elämästä ja elämään!

 

Käyttäjän kaikki runot