nautinnon läheisyys

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinun nimi, eikä kukaan tiedä,
miten se väreilee, tarjoaa, lohdullista
olla varjo, tumma vuota, silti Rakastaa,
pälvi sielusi pinnalla, kohta jota koetat,
sormiisi minut otat.

Värejä yhteisiä, lämpöä
liukumassa, syliemme lävitse
virtoja, tunnetta salaperäisenä
meille, tulet liki, kierryt lihaksiini,
tiedän kuinka luotat.

Huultesi kaarella sanasi,
kosteissa suudelmissa lauseet,
maussasi tunteiden kirjo, kielesi
hellä kosketus omaani, tiedän ettet
katoa, pysyt luona.

Vaatteidesi lävitse ihosi,
tarinaksi kohoava kauneutesi,
hymysi kutsu, katseesi tummeneva
hehku, pinnallasi nautinnon läheisyys,
Rakkauteni tuoreena kirjana.

Herkkää hyväillä joka tavua.

Elämää olla sydänjuurillaan
syvimmässäsi.

♫ Giovanni Marradi ♫ - ♥ Only You ♥

http://www.youtube.com/watch?v=YdMkfhKvmgo

Selite: 
Niin liki nautinto lähelläsi, luomasi kaikki.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pysäyttävä... Jäin haukkomaan hetkeksi henkeä! Upeaa.

Kauniisti kuljetat rakkautesi laulun. Hienoja kielikuvia ja liikettä runossasi.

Todella kaunis..kuten muutkin runosi..sinulla on taito!

Herkkää tunnetta, helisyvää sanailua. Kaunis!

Ehkäpä kaunein runosi..

Upeaa.

Kaunista kerrontaa.

Todella hieno runo,
jonka tyyli eroaa massasta ja on siksi juuri niin kiinnostava.
Herkullisia yksityskohtia ja suurta viisautta.

Vahvoja rakkaudellisia tunnelmia kauniisti.

Hehkuvaa tunnetta, yksi parhammista runoistasi

Ystävyyttä parhaimmillaan.

 

Käyttäjän kaikki runot