Yksin unelma

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin unelma, vaikka pian
päivät päässään, tovi kirkasta silmiin,
tunkeutumassa sieluun, hyväilemässä,
missä kipu varjojaan piirtää, aika kohti
seisahtumista.

Vielä kerran huultesi kaarella
himmeä hohde, pehmeyden pinnalla
ajattomuuteen muisto, tavuja ikuisuuteni
seinille, hymysi kare, jota sijaltani muistan
kyynelin.

Ajassa liukuva ohut virva,
sekunneissa koettava henkäys,
vaikka sydänalassa lähdön tuska,
lämpöäsi silti, tuoksuasi herkästi
hyväillen.

Vielä sivelemässä airuena
unelma, lapsuuden valkeiden
kukkien keinu, keväiden tuoksuja,
säteen hehkua maan kosteista helmistä
poistuvalle.

Kiitos unelmasta, joka
enemmän kuin koko elämä.
i
Teleks - Tuulilasin Nurkkaan

http://www.youtube.com/watch?v=dqo1g9kzFaY

Selite: 
Pikku Eerikan muistolle.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot