Palaa Rakkaus

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka tuntuu; olen
ontto perhonen vailla elämää,
tarvitsen kosketusta, vihjettä,
joku aidosti välittää.

Vielä tyhjä kuori, sirpale
entistä vireyttä, silti
kaipaan sieluani, joka
saattaa toiseen.

Kokemusta tuntemuksena
etten enää hajoa, murru
aavan hiekaksi, minua
joku koskettaa.

Tarvitsen virettä, täysillä
elämää nauran, täytyn tyhjästä
tienoossani, vastaan tuore
iho kuumana hyväilyihin.

Pystyn mukaan kiihkosi,
huutamaan nautinnossa.

Palaa Rakkaus.

Castle of Dream - Giovanni Marradi.

http://www.youtube.com/watch?v=_fSYQaawptk

Selite: 
Omistettu heille, jotka ovat menettäneet, mutta tahtovat taas löytää.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot