syksy Sinä

Runoilija Dr Pill

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.2.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin syksy Sinä avaat itseäsi minuun,
punehtunein lehdin suot elävien
korujesi paljastaa värejään.

Usvaa silona ihollasi, säkeitä kauneuden
kudoksena tavuin, vuodassani viipyy,
kosteaa rintojesi hämyssä.

Huulesi osuvat, tunnen kielesi viipyvän
pinnassani, syksyn airuen kulkevan
hermoratojani pitkin nautintoon.

Olet ehyt syksyn alku, tienoon hämärässä
aloittamassa vaellusta, kehosi ensi
retki, ihosi lämpö autereena.

Vasta alat riisuutua minuun,
tuntuu kuruissani kylläinen.

Vuotona Rakkaus.

GIOVANNI MARRADI - Autumn Leaves

http://www.youtube.com/watch?v=5dqgk6rnvwY

Selite: 
Rakkautta syksyikin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot