Tänään olet lähelläni

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

 Tänään olet minua erityisen lähellä,
 oma aurinkoni.
 Näen hymysi ja kuulen naurusi
 joka pulppuaa kuin lähde.

 Sinut, jonka enkeliksi puin.

 Ompelin enkelivaatteet,
 joissa röyhelöt ja satiininauhat.
 Peittelin hellästi pitsipeitteeseen.

 Vaikka enkelivaatteet sinulla
 oli jo valmiina,
 puhtaan valkoiset,
 lähtiessäsi lapsenuskossa.

 Jumalan sinulle antamat.
  
Selite: 
Omalle Samuelilleni,tänään Pyhäinpäivänä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runo koskettaa syvältä
 
Kiitos
Samoissa tunnelmisssa Epelin kanssa. Kaunis runo äärimmäisen herkästä asiasta.  <3
Kiitos
Herkän kosketuksen annoit myös tälle lukijalle. Kiitos!
Kiitos
Otan osaa vieläkin :( Kauniisti ja koskettavasti kerrot <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot