Nuoren kipu

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 
 
Näen nuoren istuvan sänkynsä reunalla,
kipu ja ahdistus sisällänsä.

Hänen elämänsä on ollut vaikeaa,
liian vaikeaa hänen ikäiselleen.

Nyt kotina psykiarian osasto,
mutta kuka pääsee hänen sisäänsä
että kipu ja ahdistus poistuisi hänen sisältänsä.
tuskin hän tietää sitä  itsekkään.

Tämä maailma on nuorelle niin vaikea paikka,
nykyaika,kaikkine mahdollisuuksineen,
liian paljon,liian varhain.
Ei ole ihme että nuori ahdistuu ja kipuilee,
elämälle ei löydy tarkoitusta.

Hän kuitenkin pelastui elämälle,
juuri,ja juuri, ainakin toistaiseksi.

Tunnen itseni niin voimattomaksi,
kuka häntä voi auttaa,,,,

minä sen tiedän ,mutta hänen on vaikea sitä uskoa.

Tässä ei voi auttaa kuin rakkaus ja rukous....



 
Selite: 
Nuori ei ole omani mutta minulle niin rakas ja kallis.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydäntä riipaisevaa, on valitettavan totta monen kohdalla <3
Kiitos
Nuo nuorten pahoinvoinnit henkisesti ovat lisääntyneet huolestuttavasti, hyvä runo asiasta
Kiitos
Nykyaika vaatii paljon. Monille se on liikaa. Nuorilla ei ole uskoa hyvään tulevaisuuteen, enkä yhtään ihmettele sitä.
Rakkautta ja rukousta tarvitaan vaikka lääkehoitoakin nuori tarvisi ja saisi. Psykiatrinen hoito on pitkälti ajettu alas. 
Hyvä pidin, nykyaika on varmasti vaikeaa nuorille . Hyvä että otit nykyajan puheeksi . 
 

Käyttäjän kaikki runot