Kylväjä

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

Kyynelin olen siementä kylvänyt,
 kasvua ja satoa odottanut,
puoleesi rukouksin kääntynyt,



Satoa ei ole kasvanut,
kallis vilja vain vähentynyt,
rukouksin puoleesi kysymyksin käännyn?
miksi ei Hän satoa anna,
eikö ole tarpeeksi siementä kylvetty,


Huono olen kyllä kylvämään,
vaikka siemen on hyvä,
parasta siementä mitä voin 
kylvömaahani  laittaa.

Edelleen kylvän kyynelin,
siementä kylvän ja satoa toivon,
vaikka olen huono kylvämään
rohkenen silti toivoa,

Ehkä sitten satoa Hän antaa,
kun on sadon aika,
sitä jään odottelemaan
ja rukoukseen käteni liitän,
minä,huono siemenen kylväjä.


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, rukouksessa on yleensä aina voimaa <3 
Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot