Äidin rukous ja kipu

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

Minä rakastan lapsiani niin paljon,
rakkauden määrällä ei ole  rajaa.

Rakastan lapsenlapsiani niin paljon
sillekkään rakkauden määrälle ei löydy rajaa.

En vain ymmärrä miksi heitä koetellaan niin paljon,
olisin toivonut että heidän tiensä olisi helpompi.

Äiti toivoo aina  että lasten elämä olisi helpompaa kuin oma elämä,
mutta ei se vaan tunnu menevän niin.

Yöt pidän kädet ristissä ja pyydän heille voimaa,
niinkuin itsellenikin, silmäni on kyyneissä usein.
Olen väsynyt äiti,rukoilen ja toivon,
äidin toivo ei lopu koskaan.

Joskus se päivä kirkastuu,siihen on pakko uskoa,
jaksettava vaan jatkaa.

Kädet ristissä....
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, varmasti moni on samaa mieltä runosi kanssa <3 
Kiitos
Jokaisen äidin toiveet ja rakkaus sekä pelko runossasi hienosti esillä
Kiitos
Omat lapset ja lapsenlapset/ lastenlapset ovat niin rakkaita sinulle, minulle samoin. Kannat huolta heistä. Hyvin tuttua minullekin. Vastoinkäymisiä tulee vaikka niin kovasti toivoo, ettei niitä heille tulisi. On rankka rakastaa ja kantaa heidän kuormiaan. Mutta ei sille voi mitään että kantaa huolta." Äidin rukous ja kipu" , runon  nimi, kuvaa runosta välittyvää äidin kipeän tuskan ja Jumalaan turvautumisen.  
.
kiitos

 Kauniin liikuttavaa, pidän.

kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot