Kyyneleitä

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 

 Silmäni on tänäänkin kyynelissä,
 on niin paljon murhetta ja surua.
 Kaipaisin lohdutusta, sitä on vaikeaa löytää.
 
Kuka minua lohduttaisi, vain Hän
joka minua jaksaa kantaa
niidenkin keskellä.

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti joku ihminenkin kuuntelee huoliasi ja murheitasi, voimia <3 
kiitos
kauniin surullinen
herkkä pyyteetön on
murtunut kaunismieli

runon kipeä sydämestä kiipeää
kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot