Lapsen suru

Runoilija anMali

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.4.2023 0:36

Asuinpaikka: Akaa
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
15.2.1960
Facebook:

Illan hämärtyessä
kynttilän liekki
valaisee kasvosi

Olet kaunis
lapseni

Taivaan kaunein
enkelilapsi

Minun on vain sinua niin ikävä.... 
  
 
  
 Pienen lapsen silmät kyynelissä,
 tiukasti yhteen puristettuna,
 kyyneleet eivät saa valua,
 ei näkyä.
 Niin lapsi ajattelee,
 pelottaa....

 Lapsen äiti lähellä,
 mutta niin kaukana...
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi sentään, tulee kyyneleet silmiin näin aikuisellekin :(
Kiitos
Herkästi ja koskettavasti aiheesta.
Kiitos
Koskettava mielikuva syntyi niin elävänä eteeni kun luin runosi. 
Kiitos
 
hienovaraista pohdintaa ihmisyyden olemosta ja opeista,
toivon käytänne olisi jo nykyisin kutakuinkin toinen, koskettavaa
runokerrontaa
 
 

Käyttäjän kaikki runot