Pisarat täydelliset

Runoilija Elsa-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 2.1.2023 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rauhoitu
sinä levoton sydän.
Hengitä.
  1. Kuuntele.
On olemassa vielä
niin paljon hyvää.

Nyt aika on,
pysähdy.
Omaa sisimpääsi kuuntele.

Kun auringonvalo,
se kaunis ja hento
koskettaa kevään lehteä
paljastaen pisarat salaiset.
  1. Niin täydellisen kaunista on elämä
  2. varjo polkuineen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän kaunista,pidän.
Kiitos paljon! :)
Kevyenkepeää, tyylikästä tekstiä.
Pidän paljon.
 
Kiitos kovasti! :)
Erinomainen huomautus, pitää pysähtyä kuuntelemaan omaa sisimpää.
Totta, on tärkeää kuunnella omaa sisintään. 
 

Käyttäjän kaikki runot