Näkymätön

Runoilija Elsa-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 2.1.2023 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hukun ajatuksiin, syyllisiinkin.
hukun siihen hetkeen, jolloin rintaani puristaa,
ihan liikaa sattuu
   ja silti minä jään.

Jos sulkisin silmäni joka hetki kun
sinä selkäsi minulle käännät,
etkä minua nää.
Joka kerta kun olen ilmaa, jonka läpi
vain kävelet.

Aukaise rakas silmäni vasta sitten,
kun löydät minut kunnolla,
paranna minut suudelmin
   ja suojele minua.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa kerrontaa, suudelmat ovat ihanaa parannusta.
 

Käyttäjän kaikki runot