Matkalla kotiin

Runoilija Elsa-

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.8.2015
Viimeksi paikalla: 2.1.2023 22:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinä olet aarre,
jota en tiennyt edes etsiväni.
Löysin sinut keskeltä sadepisaroiden,
kerroit löytäneesi auringon.

Sinua oli helppo seurata.
Näytit suunnan ja minä
merkitsin sen karttaani
ihan vain, jos sattuisin eksymään sinusta.

Vihdoin pimeän polun takaa
näkyi valoa
ja samassa minä uskoin sinuun,
minä uskoin meihin

Sinä johdatit minut kotiin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava tunnelma.
Kerrassaan upeaa, ihmeitäkin voi tapahtua milloin vain.
 

Käyttäjän kaikki runot