Rukoillako

Runoilija Pellava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastelen kaikenlaista: runoja, lauluja, maalauksia, valokuvausta. Luovuus kuuluu jokaiseen päivään ja unelmointi on päätyöni. Nuorena eläkeläisenä rima ei ole korkealla ja iloita voi surkeastakin lopputuloksesta - kunhan on itsellä hauskaa. Lauluihini voi tutustua youtubessa, kanavan nimi on Salakirjoitus.
 

Jos ei Jumalaa ole,
mitä on musiikki?

Jos musiikkia ei ole,
mitä olisi nautinto?

Jos nautintoa ei olisi,
miksi elää enempää?

Jos elämää ei olisi enempää,
miksi hankita mitään?

Jos ei hankitse enää mitään,
miksi odottaa yötä?

Jos ei seuraava päivä tuo riemua,
miksi odottaa seuraavaa elämää?

Jos ei odota elämältä mitään,
miksi valvoa enää yötä?

Jos ei valvo enää yötä,
rukoillako silloin "anteeksi."

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot