Ei siis Jumala maailmaa pidä kasassa. Vaikenen.

Runoilija Pellava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastelen kaikenlaista: runoja, lauluja, maalauksia, valokuvausta. Luovuus kuuluu jokaiseen päivään ja unelmointi on päätyöni. Nuorena eläkeläisenä rima ei ole korkealla ja iloita voi surkeastakin lopputuloksesta - kunhan on itsellä hauskaa. Lauluihini voi tutustua youtubessa, kanavan nimi on Salakirjoitus.
 

Missä vaiheessa päätettiin,
että vain ilkeydellä on lupa puhua.
Tällä palstalla, jos toisella.

Missä vaiheessa hyvät antoivat pahojen ottaa kaiken vallan, ja vaikenivat.

Minä lauloin ja soitin. Rukoillakin koitin.
En toisen siivillä lennä, en.

Tulen uudelleen, Työnnyn läpi kiven.
Huudan hajalle kalliot. Ja Jumala nauraa.

Ai niin, pienisieluiset ei kestä sanaa Jumalasta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot