Taikasauva

Runoilija Pellava

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Harrastelen kaikenlaista: runoja, lauluja, maalauksia, valokuvausta. Luovuus kuuluu jokaiseen päivään ja unelmointi on päätyöni. Nuorena eläkeläisenä rima ei ole korkealla ja iloita voi surkeastakin lopputuloksesta - kunhan on itsellä hauskaa. Lauluihini voi tutustua youtubessa, kanavan nimi on Salakirjoitus.
 

Hän sanoi minulle: "Nauti arkisista asioista."
Sytytin kynttilät siivouksen jälkeen.
Kuvittelin enkelin siivet kotini ylle
ja kuvitelmissani lepäsin sylissä rakkauden.

En ehkä ollut ennen herkistynyt ajattelemaan,
että tunnetilat, jotka toistuvat eri tilanteissa,
ovat erityisen arvokkaita asioita tunnistaa.
Ja olen kiitollinen, että huomaan nyt.

Aistimus, mielikuva, tunnetila, tietoisuus.
Käsitteet hienovaraisille jännitteille.
Kuin näkymätön lukukirja, ja hiljainen ääni,
joka kuiskaa: "Tämä on pelkkää kuvitelmaa."

Ja minä alan sisälläni nauraa.
Hänelle tämä on pelkkää kuvitelmaa.
Minä olen hänen kuvitelmansa.
Hänen kuvitelmanaan minä olen osa häntä.

Hän sanoi: "Katso tarkemmin sydämesi silmillä."
Näkymättömälle lukukirjalle alkoi ilmestyä kirjaimia.
Minä sain runon. Hän laati sen minulle.
Minä tahtoisin ostaa Harry Potter-pelin.

Ja taikasauvan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot