Koira miettii veispuukkia

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Ihimiset käy koko ajan konneella kattomasa, että onko tullu veispuukkiin päivityksiä. Minä en ossaa tuota veispuukkia oikein ääntää, eikä oo kyllä tarviskaan. Sitä minä oon ihimetelly, että ihimiset tykkää toisten tilloista, toisten kuvviista, toisten mielipitteistä. Saattavat tökätä toisijaan. Ikinä ne ei kuitenkaa kirjota, että ne tykkää toisesta ihimisestä. Voi olla maininta että ollaan kihiloisa tai naimisisa tai muuten vain parisuhteesa. Kai se tökkiminen voijjaan ymmärtää jotenki, että tykätään toisesta. Mutta ei sitä passaa suoraan sinne kirijottaa. Mitä muutki ajattellee, sitä ne vissiin miettii. Mahottomasti ihimiset tykkää mussiikista ja pändeistä, kaikesta ne tykkää. Ihimisistä ne ei uskalla kertua tykkäävänsä. Ei ainakaan julukisella puolella veispuukkia. Koirista ne kyllä uskaltaa tykätä ja syämmiä pannee kuvie alle. Eihän siinä mittään pahhaa oo koirista tykätä, en minä sillä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot