Helemikuu

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Valosa on suomalaisen onni!
Metäsä vettää törötiitti revviirisettiä.
Lunta tullee hittuina kenttään, nojjailen kollaan ja kattelen.
Aurinko on korkialla vaikkaan ei näkyvisä.
Oulusa tuulee, minä runnoilen murteella.
Onneksi ei olla Turusa!
Hirviää on se murre sielä, ihime muritusta!
Emminä turkulaisia inhua, en minä sillä.
Mutta on sille lurinalle noijjuttu erräänki kerran.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti murteella runoiltu runo.

 

Käyttäjän kaikki runot