Minä juoksin rautatielle

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Minä juoksin rautatielle
jäädäkseni junan alle
Jäinkin, vaan en kuollut
vain kädet jäivät penkereelle
Olin ensin teho-osastolla
sieltä vuodeosastolle
Kärsin tuskaa: olin hullu
minut vietiin suljetulle

Oli pakko jättää viina
Oli pakko lopettaa tupakanpoltto
Oli pakko lopettaa ihmisten lyönti
Ja puhtauden laiminlyönti

Minä ajoin moottoritielle
Jäädäkseni rekan alle
Jäinkin vaan en kuollut,
jäi vain tunto sille tielle
Olin ensin teho-osastolla
sieltä vietiin vuodeosastolle
Kärsin tuskaa: olin hullu
en päässyt edes suljetulle

Oli pakko jättää viina
Oli pakko lopettaa tupakanpoltto
Oli pakko lopettaa ruoan syönti
Oli pakko lopettaa ihmisten lyönti
Ja itseni laiminlyönti

Selite: 
Joskus huti itsemurhayrityksessä voi johtaa siihen, että elämästä tulee lopulta täyttä painajaista, mutta paheet jäävät kyllä syrjään, koska ne on pakko jättää syrjään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot