Koira kävi ulukona

Runoilija Sitruunatee

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aurinkokin paistaa vaikkei sitä näy.
 

Kävviin tännään ulukona. Käynhän minä joka päivä, ei siinä mittään. Oli kuitenkin erityinen tappaus. Tuli vastaan pari pikkutyttyä ja hirviästi niillä teki mieli silittää meikää ja puhua pehemosia. Kieltämättä minä tykkään semmosesta että silitettään ja lässytettään. Ne alako puhua ystävänpäivästä minulle. Meikä nyt on kuitenki koira, kyllähän nää älyät. Me koirat ei erityisesti välitetä näistä ystävänpäivistä tai muista merkkipäivistä. Eikä vissiin välitä kaikki ihimisetkään. Mutta on niisä semmonen kaunis ajatus takana, pijetään kaveria hyvänä. Ejes päivän ajan. Kauhiasti on ihimisten keskuuvesa semmosta, että ollaan katteellisia ja selän takana haukutaan. Joulusin sitä saa koiraki kinkkua, mitä ei muuten kyllä sais ko siivuina joskus kun kusella on käyny. Juustua ne ylleensä antaa. Onhan se juustoki hyvvää, sitä en oo täsä kieltämäsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ompa mukava tarina koiran näkökulmasta.

 

Käyttäjän kaikki runot