Sateenkaari

Runoilija Catlee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 16:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.7.1973

Rakkaus on runoutta,
runous on rakkautta.... Ja musiikkia! Olen pikkumyyn kaltainen laulajatar, kellun lumpeenlehdellä ja nauran.
 
Värität päiväni
punaisella
ja  rakastat minua.
Värität päiväni
punaisella
kun kannat minua
vaikka et jaksaisikaan.
 
Maalaat maailmani
oranssilla
ja olet auringonnousuni.
Maalaat maailmani
oranssina
kun näen sinut
ennen kuin nukahdan.
 
Olet minulle
keltaista
ja  tunnen iloa.
Olet minulle
keltaista
kun saavut
valona pimeään
 
Tuot minulle
kirkkaan vihreää
luontoenergiaa.
Olet minulle
sitä vihreää
jota keväässä rakastan.
 
Annat minulle
laventelinsinisen
salaisuuden.
Annat minulle
syvän sinisen
unen täynnä rakkautta.
 
Täytät sydämeni
ja mieleni
violetilla valolla.
Täytämme
yhteisen maljamme
violetilla rakkaudella.
 
Sinä ja minä,
sateenkaaren tuolla puolen.
Yhdessä ja yksin.
Sinä ja minä.

 
Selite: 
<3 <3 Rakkaus <3 <3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen vakuuttunut siitä, että sateenkaren päästä löytyy homobaari. Eikä siellä reivaa nämä nykyajan bb-nicot, vaan kunnon karvaiset nahkahomot.
Totta :) Kiitos kommentista :)
Kauniisti väreissä rakkautesi ja otsikon mukainen
Rakkaus on ihanaa, maassa kuin Taivaassa <3
 

Käyttäjän kaikki runot