Tummat tähdet

Runoilija Catlee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 16:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.7.1973

Rakkaus on runoutta,
runous on rakkautta.... Ja musiikkia! Olen pikkumyyn kaltainen laulajatar, kellun lumpeenlehdellä ja nauran.
 
Tummat tähdet,
valuvat alaspäin
ja maalaavat taivaan.
Juhlista palaava,
pimeyttä pelkäävä,
anteeksi että vaivaan.

Uudet silmät,
tuntemattomat kasvot
hymyilevät,
vaikka valot himmenevät.
Pilvissä loimuaa.
Ja tuhannes tähti syttyy.

Rakasta minua,
rakasta ainiaan.
Aamun sarastuksesta
illan kajoon.
Rakasta minua,
minut omista.
Juhlista palaavana,
ota minut syliin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja hieno, lukijansa mielessä mukavasti soljuva rakkausruno.
 

Käyttäjän kaikki runot