Ajan virta

Runoilija Catlee

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 10.5.2017 16:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
26.7.1973

Rakkaus on runoutta,
runous on rakkautta.... Ja musiikkia! Olen pikkumyyn kaltainen laulajatar, kellun lumpeenlehdellä ja nauran.
 

Halki ajan virran,
kätemme koskettavat
ja tunnen rakkauden.

Rakennan siivet
pilven hahtuvista,
tiivistän ne
luottamuksella ja oivalluksella.

Ota minut
vastaan ja syliisi.
Anna ääneni kuljettaa
sinut oman itsesi luokse.

Sinä olet minun
peilikuvani,
yhdessä olemme virtaava
vesi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Soliseva, syvää tunnetta laulava
on elämän virtarunosi.
@-)-)--- kera Onnittelut :)

Kaunista sinua jälleen! :)

 

Käyttäjän kaikki runot