Nimetön

Runoilija kizzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä osaa kirjoittaa
sellaisia runoja,
joista tullaan kuuluisaksi.
Kunhan piirtelen,
elämänviivoja paperille
 
Ole minulle aamu,
ole valkeneva taivas
pitkän pimeän jälkeen.

Ole minulle silta, eilisistä huomisiin, ole pitkospuut hetteikön yli.
Anna minun olla sinulle höyhenenkeveä kosketus, pehmeä suudelma, vastaanottava syli.
Anna minun näyttää kuinka sinua tarvitsen, nyt kun vihdoin osaan.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunis. Minulla on eräs myös, jossa on hiukan jotain samaa tyyliä :)

Kuin "hento kuiskaus", kaunis pyyntö ja kallisarvoinen oppi.

Kaunis ja herkkä toivomus!

Ihania vertauksia, niin monta tapaa olla rakkaansa lähellä, tuntea toisen hellyys ja rakastaa. Niin kaunista!

Herkkää ja Kaunista.

Tykkään, Paljon.

Kaikki uusimmat tekstisi puhuttelee paljon. Näyttää matkaa, jota on hyvä käydä. Turvassa. Tässä minut pysäyttää ihan kokonaan tuo viimeinen kappale.

"Annan minun näyttää
kuinka sinua tarvitsen,
nyt kun vihdoin osaan."

Voiko sitä enää yksinkertaisemmin pyytää ja silti, kuinka paljon tähän lauseeseen sisältyy. Siinä on oikeastaan.. kaikki.

 

Käyttäjän kaikki runot