Nimetön

Runoilija kizzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä osaa kirjoittaa
sellaisia runoja,
joista tullaan kuuluisaksi.
Kunhan piirtelen,
elämänviivoja paperille
 

kasaan sirpaleita,
palasia menneestä minusta

en ole ennallani

unissani pakenen
ja valveilla kävelen koiran kanssa
sitä lenkkiä, jolla ei kukaan koskaan
tule vastaan

en ole ennallani

mikään minussa ei räisky
paitsi yhä yhtä punaisina leimuavat hiukseni
pitäisi vaihtaa mustaan

en ole ennallani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerron nyt sen, että olen käynyt tätä jo useamman kerran tavaamassa ja halunut joka kerta kirjoittaa sen alle jotakin. Tykkään tästä ihan kamalasti, enkä osaa sitä sen kummemin ilmaista. Kyllä. Tykkään, osuu ja upottaa. Hieno!

Haikeaa ja jokseekin tuttua, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot