Flatliner

Runoilija kizzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä osaa kirjoittaa
sellaisia runoja,
joista tullaan kuuluisaksi.
Kunhan piirtelen,
elämänviivoja paperille
 
Niin pitkään,
ikuisuuksia oikeastaan
- tässäkin elämässä mitattuna -
minun sydänkäyräni
piirsi tasaista viivaa,
uskaltamatta lyödä,
uskaltamatta tuntea, toivoa.

Kuuletko miten se nyt lyö,
sinulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo.

Ihana runo rakkaudesta! Pidin todella paljon lopetuksesta, se on vaan niin hieno :)

Kaunista !
Minun makuiseni Rakkausruno :)

Ihana, tuoretta ilmausta.

 

Käyttäjän kaikki runot