Body-therapy

Runoilija kizzi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En minä osaa kirjoittaa
sellaisia runoja,
joista tullaan kuuluisaksi.
Kunhan piirtelen,
elämänviivoja paperille
 
Slide your hands on the satin of my skin
kiss me 'till I'm floating 
on the cloud of dizziness
stare deep into the emerald of my eyes, 
and let me hold nothing back.

Let me open to the bottom of my wounded soul and if I don't - if I can't - don't leave me. Demand me, the way only you can. Make me, and I will.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavaa antautumista... sitä Rakkaus on.

hieno, tunteita täynnä oleva runo. Pidin paljon!

Ihastuttavaa antautumista... sitä Rakkaus on.

hieno, tunteita täynnä oleva runo. Pidin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot