rakkautta ruudulla

Runoilija herranro47

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2015
Viimeksi paikalla: 14.3.2020 6:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1990

maalaispoika kaupungin vilskeessä opiskelemassa elämää.

 

mutta katselen sinua lasin läpi
pikseleinä syöksyt verkkokalvoilleni
kuljet kropan läpi
ja päädyt rintaan takomaan

jos minulla on ruohonkorsi suussa, olisiko sinulla kesämekko
hetki
sitä vain tahdon
en megahertseinä
sinun lanteesi, sinun silmäsi
ja minä olisin mies
mies vailla rajoja, vailla frakkia
uros, lanteillasi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elävä.

Todella vahvaa himoa.
 

Käyttäjän kaikki runot