Liekki

Runoilija herranro47

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2015
Viimeksi paikalla: 14.3.2020 6:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1990

maalaispoika kaupungin vilskeessä opiskelemassa elämää.

 

Saanko sitä lisää?
Olet kuin aurinko.
Kosketan
Sytyn palamaan
Liekehdin

Roihuan

Tunne lämpöni
Muutun tuhkaksi
Vailla järkeä, vailla näkökykyä. Tunnen sinut.
Tämän hetken vain.
Minä, kuin teuraseläin.
Tietäen kohtaloni.
Loppu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakasta tekstiä. Hyvä!

Hyvin uhrauduttu rakkauden alttarille.
 

Käyttäjän kaikki runot