SYKSY

Runoilija herranro47

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2015
Viimeksi paikalla: 14.3.2020 6:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1990

maalaispoika kaupungin vilskeessä opiskelemassa elämää.

 
SYKSY
kuinka sinua kaipaankaan
avasin oven, varoen, peläten.
Silti rakastettuni olet. Suuri kaipuu.
Jo ovelta haistoin tuoksusi ja minut huumasit.
Huumasit kuten niinä kaikkina vuosina ennenkin.
Taas voin kävellä yksin katuja.
Taas voin hukkua loppumattomaan itsesääliin.
Sitä niin rakastan.
SYKSY
Elämäni lehdet, entistä keltaisempina
Elmäni lehdet, edelleen maatuvat.
Se kaikki elämän kirjo, kaikki se sinun sylissäsi.
SYKSY
Korea kanalintu, äitinsä kupeella.
kohottaa kaulansa kutsuun
Läpi ristikon katson, ja puristan,
Höyrypilvi nousee rinnastasi kuin hymy kasvoille.
Olen elossa, mutta minkä vuoksi?
 
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tunnelma kaupungista kanalintumetille.
Olet elossa senkin vuoksi, että voit kirjoittaa lisää "henkeä salpaavan" hienoja runojasi.
 

Käyttäjän kaikki runot