Jim Morrison

Runoilija herranro47

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2015
Viimeksi paikalla: 14.3.2020 6:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1990

maalaispoika kaupungin vilskeessä opiskelemassa elämää.

 

Syksy on täällä!

Koko luonto puhuu siitä! Oletko jo kuullut?

Olenko enää todistamassa sitä?

Vai hukunko vain silmiisi.

Olenko valmis myymään kaiken tuskalle? Ja tuskahan ostaa!

Mutta jos minulta puuttuisi rakkaus, olisinko vain ehjä ihminen?

Iloisena pimeässä vaeltava autuas.

Niin. Voisin olla onnellinen.

MENE POIS! Juokse! Ota mitä haluat!

Olenhan luonnostakin erkaantunut.

Olenko Jim Morrison?

Selite: 
Hieman absurdimpi runo, mutta kätkee sisäänsä erittäin suurta tuskaa, kipua ja pettymystä. Saako kukaan kiinni? otan mielelläni vastaan palautetta näistä ensimmäisistä tänne laittamista tekeleistäni.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot