Feenix

Runoilija herranro47

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 21.7.2015
Viimeksi paikalla: 14.3.2020 6:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
4.3.1990

maalaispoika kaupungin vilskeessä opiskelemassa elämää.

 

taas katselen sitä heimotanssia
katselen sitä häkistä
lasisesta kuutiosta katselen sinua
oi, venus
kuinka olenkaan sinun, et tuskin sitä koskaan tunne
hautaudun hiekkaan kuin toteemi
ajattomana tunnen jyvien valuvan sormien välistä

KATSO

katso ylös

katso ja näe aurinkokuningas

KATSO MINUA

YLPEÄNÄ

katso kirkkaisiin silmiini, näe tekoni ja kumarra

tässä minä helvetti vieköön seison

toinen poski käännettynä

mutta

perkele

senttiäkään

en

peräänny.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella rohkeaa ja määrätietoista.
 

Käyttäjän kaikki runot