Ratkaisematon tila

Runoilija 8ecd813a26fca8062d09bceebd9a4997

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.6.2015
Viimeksi paikalla: 7.8.2018 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

This is the Moment
 
Täytyis pitää kiinni tää suu
Heittäis koiralle ees luun

Tietyt asiat pitää jättää sanomatta
Jää väkisinkin asioita ratkomatta

Eikä eheys pysy ilman että jotain katkeaa
Saispa siis pian jotain makeaa

Ei täällä eletä armopaloista
Mitä sen sijaan kuulee on kalavaleita
Niiden soinnut on välillä hyvinkin laveita

Miten paljon me suostutaan nielemään?
Koska samalla aina jotain itseltämme kielletään 
 
Selite: 
Joskus joudutaan sellaiseen tilaan / tilanteeseen, jossa täytyy kahdesti miettiä, mitä sanoo ja tekee. Tämä on vielä selvittämättä kuinka käy. Aika näyttää mihin tilanne kehittyy ja kuinka paljon itse voi niihin vaikuttaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti jokainen tekee virheitä, monta kertaa elämässään.
 

Käyttäjän kaikki runot