Pinta

Runoilija 8ecd813a26fca8062d09bceebd9a4997

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 12.6.2015
Viimeksi paikalla: 7.8.2018 23:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.5.2024

This is the Moment
 

Verkko on sotkeutunut
Mitään ei saa enää selväksi
Kuitenkin kaikki on samaan aikaan hyvin selvää

Kaikki on tyyntä kuin veden pinta
Pinnan alla on taas myrsky
Huutoa, jota kukaan ei kuule
Tuskaa, jota kukaan ei näe

Ihmiset kasvattavat sitä kuin viljaa
Viljaa, jota he eivät osanneet kylvää
Joka menetettiin
Joka pilattiin

Selite: 
Tarkka kirjoittamispäivä on 29.7.2007. Myöhemmin julkaisen myös uudempia runoja.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot